فضای کوچکی داخل قنادی به کافه برای نشستن، گفتگو و دورهمیهای مختصر اختصاص داده شده و خلاصه همه چیز رضایتبخش است. البته منو کافه نسبت به شیرینیهای متنوعی که پشت ویترین میبینید محدود است. طعم دلچسب و هوسانگیز شیرینی با تک تک لحظات خوش و به یادماندنی زندگی ما گره خورده است. حتی یک دورهمی ساده خانوادگی هم در فرهنگ ایرانی به صرف چای و شیرینی شکل میگیرد و این دسر یا میان وعده اجر و قرب زیادی بین ما ایرانیان خوش خوراک و خونگرم دارد. امکان نداره در تهران باشین و اسم کلیسای سرکیس مقدر سرو که در میانه خیابان کریم خان قد کشیده رو نشنیده باشید.
- این خمیر نیاز بـه استراحت در یخچال ندارد اما اگر هوا گرم بود، خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
- در بین تمام شیرینیهای که در ایران پخت میشوند، شیرینیهایی هم هستند که در عید نوروز بیشترین طبخ را دارند، چرا که بسیاری از افراد برای جشن نوروز از این مدل شیرینیها بیشتر خرید میکنند.
- در صورتی کـه بخواهید این شیرینی را برای نوروز تهیه کنید باید مقادیر با نسبت بـه نیازتان با همین تناسب افزایش دهید.
- بعضیها کیک را با روکش خامه یا شکلات و بعضیها هم کیک ساده بدون هیچ خامهای دوست دارند.
بهترین شیرینی فروشی های گرگان آدرس و شماره تلفن آنها
دانمارکیها، با سایزهای مختلف و تاپینگهای متفاوتی عرضه میشوند. براساس تعداد مهمانان، میتوانید این شیرینی را سفارش دهید. البته، درنظر داشتهباشید که، این نوع شیرینی، وزن نسبتا سنگینتری نسبت به دیگر شیرینی های خشک دارد و کمی حجیم است. به همیندلیل، با وزنی مشابه سایر شیرینی ها، از تعداد مهمانان کمتری، میتوان پذیرایی کرد.
برای کمتر کردن هزینه سفر در بازگشت به تهران از بلیط هواپیما لحظه آخری تبریز به تهران استفاده کنید. اگر به دنبال یک قنادی خاص با طعم و مزه ماندگار میگردیدک شیرینی الف را مجله آنلاین شیرینی تا انتخاب کنید. از میان شیرینیهای آق بانو، نان خامهای آن بسیار پرطرفدار است.
مشکلات رایج و نکات مهم پخت کیک خانگی(قسمت اول)
ارد ، نشاسته ذرت ، نمک و بکینگ پودر را سه بار از الک رد میکنیم. زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده را هم زده تا کاملا فرم گرفته و در یخچال قرار دهید. حالا با کاتر خمیرو به ضخامت ۵ الی ۷ میل کاتر زدم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید کنار هم بچینید. بعد از۳۰دقیقه خمیر هزارلا رو از یخچال بیرون بیارید روی سطح کار آرد بپاشید و شروع به باز کردن خمیر کنید سعی کنید خمیر و بصورت بعلاوه (+) باز کنید.
سایقه این قنادی به سال 1345 برمیگردد که آقای قادر نوروزی سنگ بنای اون رو گذاشت. و این مسیر رشد تا امروز سال به سال ادامه داشته و توانسته با وجود گرانی های مختلف کیفیت خودش رو حفظ کنه. اگر در نزدیکی پاسدارن هستید حتما اسم سولدوش رو به یاد بسپارید. از دلایل شهرت این قنادی میشه به کیک های عروسی آن اشاره داشت.اگر به دنبال کیک چند طبقه خوب و مناسب میگردید قطعا توی این قنادی میتوانید به آن برسید. ظاهر خوش فرم و رنگهای متنوع، شیرینی ولیعهدی را به گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانها تبدیل کرده.
شیرینی پزی Cinnabon با 1950 شعبه